Tilmelding til konfirmation

Konfirmation finder som regel sted om foråret, når man går i syvende klasse.
Indskrivelse til konfirmation sker ved henvendelse til sognepræsten.

Konfirmationsforberedelsen foregår normalt hver tirsdag fra kl. 8.00 til ca. 9.30, hvor vi dels vil være i Kirkely, Tved Kirkevej 3  D og i kirken.

Du tilmelder dit barn til konfirmationsforberedelse ved at gå ind på følgende link: https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Her kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal vi bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvornår skal jeg konfirmeres?

Der er konfirmation Kristi Himmelfartsdag og den efterfølgende søndag.
I kan være sikre på, at I får den dag, I vælger.

Torsdag den 26. maj 2022 og søndag den 29. maj 2022

Læs mere om årets konfirmander her